Blog

Vítáme vás v novém Napojse!

Představení nové aplikace Napojse.

  • Napojse kuchařka
Jan Halenka 6.9.2023

Přestože Napojse již možná znáte a využíváte, nyní vám představujeme jeho novou verzi - jako zcela novou webovou aplikaci. Navazujeme na zjednodušení, na která jste u Napojse pro úpravy feedů zvyklí, ale zároveň přinášíme zcela nové funkce a možnosti, které vám zásadním způsobem usnadní a zautomatizují práci s přenosy produktových dat.

Pojďme se podívat, s čím vám můžeme pomoci. Co Napojse umí?

Univerzální importy dodavatelských feedů

Připravili jsme pro vás napojení desítek formátů dodavatelských dat. Dodavatel vám dodá feed, Napojse jej rozpozná a naimportuje.
Pokud dodavatelský formát neznáme, můžete si jej nově sami namapovat. A není to žádná složitá práce - v připraveném editoru si naklikáte, která položka z dodavatelského feedu odpovídá které informaci ve vašem e-shopu. Data, která dodavatel poskytuje ke stažení bude Napojse automaticky stahovat až 24x denně.

Mapovani feedu

Jedinečné Napojse Marketplace

Shromáždili jsme do našeho katalogu stovky dodavatelů a namapovali jejich feedy. Nyní stačí přijít na Napojse Marketplace, zvolit si dodavatele a po několika dalších kliknutí již můžete nabízet jeho produkty ve svém e-shopu.

Napojse Marketplace

Exporty feedů v libovolném formátu

V Napojse máme připravené desítky výstupních formátů - snadno si navolíte výstupní feed pro Váš e-shop, ale i pro zbožové srovnávače nebo marketplace.

V aplikaci si ale poradíte i se zcela specifickým formátem. Používá Váš e-shop nestandardní XML nebo CSV? export si můžete připravit přesně podle svých požadavků. Exportů můžete používat libovolný počet.

Napojse bude exportovat pouze ty produkty, které si schválíte a určíte pro vybraný export. Pokud navíc některé produkty nabízí více Vašich dodavatelů, Napojse umí zařídit, aby se v e-shopu zobrazil takový produkt pouze jednou. Tak, abyste v nabídce měli například produkt s kratší dodací lhůtou nebo ten, který je levnější.

Pohodlné úpravy produktových dat

Samozřejmostí zůstává, že před exportem produktů do e-shopu si můžete jejich data zásadním způsobem upravit. K dispozici jsou hromadné úpravy pomocí pravidel, pomocí kterých snadno nadefinujete, jak má být vlastnost uvedena, i u kterých produktů. Pro individuální dolazení můžete produkty upravovat také ručně.

V Napojse docílíte všech obvyklých úprav - nastavení produktových vlastností, cen, názvů dostupností, ale třeba i slučování samostatných variant do variantních produktů.

Automatický převod objednávek

Další krok pro zjednodušení vyřizování objednávek! Objednávky dodavatelských produktů na vašem e-shopu (nebo třeba přes Aukro/eBay) Napojse umí automaticky stahovat - a odesílat přímo k dodavateli.

Monitoring konkurence i hlídání smluvních cen

Pro zajištění konkurenceschopnosti je nutné sledovat ceny dalších e-shopů. Napojse i tuto činnost dokáže automatizovat - sleduje ceny na Heurece a Zboží.cz a umožňuje Vám jednak přehled, kdo je levnější a kdo je dražší, ale také potřebné přeceňování dle konkurenčních cen.
V případě, že však dodavatel požaduje dodržování cen, které jsou ale jiné, než upravené v Napojse, aplikace Vás upozorní.

Nabídka zahraničních dodavatelů

Díky Napojse můžete nyní snadno nabízet produkty zahraničních dodavatelů díky novým automatickým překladům. Pokud nesedí měna uvedená ve feedu s měnou, ve které prodáváte na svém e-shopu, Napojse Vám měnu změní a ceny přepočítá.

Intuitivní uživatelské rozhraní

Napojse stavíme na principu přívětivého ovládání pro všechny uživatele. Velkou část nastavení zvládnete snadno sami, případně s pomocí názorné nápovědy. Se složitějšími případy Vám pak s radostí pomůže naše technická podpora.

Komentáře